header onze club.jpg
Jeugdbestuur
De  jeugdcommissie binnen sv DOSKO heeft tot doel het organiseren van alle aspecten die met jeugdvoetbal te maken hebben. Dit is enerzijds de jeugdleden de kans bieden kennis te maken met de voetbalsport en anderzijds de jeugdleden een onvergetelijke  voetbaljeugd te bezorgen.  De vereniging zal vanuit de jeugdafdeling streven spelers op te leiden zodat deze later deel uit kunnen maken van de selectie DOSKO 1 en 2.

Dat gebeurt door de inzet en enthousiasme van velen: leden van de jeugdcommissie, scheidsrechters , trainers, (bege)leiders en uiteraard  de ouders van de jeugdleden.
sv DOSKO is dan ook een vrijwilligersorganisatie. Binnen de jeugdafdeling heeft de vereniging prestatieve teams (alle 1e teams per leeftijdscategorie) en recreatieve teams.

De jeugdcommissie is oa. verantwoordelijk voor het samenstellen van de teams (in overleg met de technische commissie jeugd), plannen van wedstrijden en toernooien, communicatie met de trainers en (bege)leiders e.d. van het jeugdvoetbal.

De jeugdcommissie  kent daarbij een grote zelfstandigheid. Het Bestuur blijft echter altijd eindverantwoordelijk en beheert het aan de jeugdcommissie jaarlijks toe te kennen budget. De voorzitter van de jeugdcommissie heeft zitting in het Bestuur.

DOSKO JEUGDBESTUUR
Op zaterdagen is er altijd een commissielid of een afgevaardigde aanwezig in het Jeugdhonk in de kantine van 09:30 tot 14:30 uur. Daarnaast is de jeugdcommissie in principe altijd bereikbaar op het telefoonnummer van de voorzitter

Martijn Straatman - Jeugdvoorzitter, 06-19482740

Erwin Wilkens - wedstrijdsecretaris, 06-54645021