header onze club.jpg
Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert gedurende het hele jaar diverse activiteiten voor alle leden en supporters. Zo is er de mosselavond, de nieuwjaarsreceptie, een Sinterklaasmiddag, de seizoensafsluiting en vele andere feestjes en bijeenkomsten. Heb je een idee voor een activiteit of wil je graag helpen bij de organisatie van een feest? Neem dan even contact op met de activiteitencommissie via activiteiten@svdosko.nl

Marketingcommissie

De marketingcommissie is verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het beleid van sv DOSKO omtrent communicatie. De taken omvatten onder andere het updaten van de website, het uitbrengen van de e-mailnieuwsbrief en het realiseren van nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie. Wil je ook een bijdrage leveren of wil je meer weten over de commissie? Via marketing@svdosko.nl kun je contact opnemen met de marketingcommissie. 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als taak via sponsoring door derden inkomsten te genereren voor s.v. Dosko. De sponsorcommissie is de verbindende en coördinerende schakel tussen de sponsoren en het Bestuur van s.v. Dosko. Heb je interesse  om te sponsoren of wil je meer weten over de commissie? Via sponsoring@svdosko.nl kun je contact opnemen met de sponsorcommissie.

Technische Commissie

De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het technische beleid voor de selectieteams van zowel junioren als senioren. Tot het takenpakket behoort o.a. de advisering bij aanstellen en ontslaan van de selectietrainers, de samenstelling van de selectiespelers en periodiek overleg met de selectietrainers en spelersraad.
Via secretaris@svdosko.nl kun je contact opnemen met deTechnischeCommissie.


Senioren
Jeugd
Bezig met laden..
Gas en Loodtechniek
Toyota Wierckx
Ooms Heftruckopleidingen
Ooms Heftruck Opleidingen
DSM Telecom
Verlaar Glasherstel
Van Loon Administratie
De stoelemat
Rob van Hooijdonk Groente en Fruit
Bakkerij van  Ravels
Tummers
Rob Mion
Bosters Uitzendbreau
Mooy Logistics
Horst electro HEG
Kuijpers Media
Visgilde Oosterschelde
Haans Advocaten
De grijze plaag
Slagerij vd Borght
Bruynseels Vochten
Apart Mediation
Delphi
Rob Mion
Bakkerij van  Ravels
Verlaar Glasherstel
advertentie
Kjell Fotografie
Bubble Wizard foundation
Facebook DOSKO
    
 
sv DOSKO
Sportpark Meilust
Ravelstraat 158 (geen Postadres)
Postbus 466
4600 AL Bergen op Zoom
Contactgegevens
E-mail:
T Clubhuis:
T Secretariaat:
info@svdosko.nl
0164-265983
06- 538 57 918
Nieuwsbrief
E-mailadres: *
Voornaam: * Achternaam: *