nieuwsFotoIII.jpg
Businessclub

sv Dosko Businessclub

De sv Dosko Businessclub heeft naast de doelstelling, s.v. Dosko financieel te steunen om het topvoetbal op dit hoge niveau voor Bergen op Zoom te kunnen continueren, ook de doelstelling het regionale bedrijfsleven een platform bieden om het relatienetwerk te versterken. Overigens niet alleen bedrijven en ondernemers kunnen toetreden tot de businessclub maar ook maatschappelijke en politieke organisaties worden uitgenodigd hun maatschappelijk betrokkenheid uit te dragen.

Een en ander zal in aangename en informele sferen zijn beslag krijgen. Om de businessclub een breed draagvlak te geven heeft sv Dosko er bewust voor gekozen, niet alleen voetbal gerelateerd maar juist ook maatschappelijk breed georiënteerd te zijn.

Kortom niet alleen op het  sportieve vlak komt er voor Dosko een heel interessante en uitdagende periode aan maar ook op organisatorisch en facilitair gebied is er historisch een nieuwe alinea toegevoegd aan de toch al rijke geschiedenis van de méér dan honderd jaar en daarmee oudste voetbalclub van West-Brabant .

De sv Dosko businessclub hoopt een toekomstperspectief neer te zetten dat vele en vele jaren op het rood/gele netvlies te zien zal zijn.

Wilt U meer informatie neem dan contact op met Rob Mion via: robmionvastgoed@gmail.com
Bezig met laden..
zonder respect geen voetbal